Nyopførte kvalitetsboliger

Saltboderne er et arkitektonisk spændende og varieret byggeri bestående af i alt 25 boliger, hvoraf det nu er de 15 sidste boliger der er opført.

 

Boligerne er på 115-191 m2 fordelt på 3-4 værelser. Der er åbent køkken/alrum i alle boliger, bryggers og 1-2 badeværelser. Mange af boligerne er helt unikke og der er stor variation i indretning og faciliteter. Boligerne er energioptimeret i forhold til de oprindelige boliger og hare alle bl.a. eget ventilationsanlæg.

 

Udvendigt fremstår boligerne i et æstetisk flot og stilrent design med et spændende miks af forskellige facadefarver, med smukke altaner og tagterrasser. Den hyggelige atriumgård skaber et godt nærmiljø med trygge rammer.

Der er mulighed for tilkøb af garage for kr. 175.000.

 

Boligerne sælges af Saltboderne ApS, ejet af René Thomasbjerg. Totalentreprenør på byggeriet er Lars Pedersen & Søn, som også er ejet af René Thomasbjerg.

 

Virksomheden er en moderne murer- og entreprenørforretning i Nordjylland med tre generationers erfaring i kvalitetsbyggeri til landbrug, industri, erhverv og private som både fag, hoved- og totalentreprenør.

 

Firmaet løser de fleste opgaver i lokalområdet og kender derfor deres kunder og kvalificerede samarbejdspartnere godt, og gør sig hver dag umage, for at skabe troværdige rammer for et godt og sundt byggeri ved altid at udvikle, konstruere, projektere & rådgive i tæt samarbejde med kunden.

 
  • facebook